Zastanawiam się czy w Forum Gdańsk działa sklep Pepco. Będę tam w weekend i chciałabym skoczyć na szybkie zakupy, ale nie mam pewności czy tam jest. Ktoś był ostatnio i widział? Można tam dostać różne bibeloty czy raczej nic ciekawego? Dzięki za pomoc :)
Czy w Forum Gdańsk jest sklep Pepco?
Zajrzyjcie do aplikacji centrum handlowego, tam zawsze mają aktualny spis sklepów.
Za pierwszym razem zgubiłem się jak szukałem tego sklepu, ale jak zobaczyłem znak Pepco to poszło gładko.
hm
Można też zadzwonić bezpośrednio do informacji centrum i potwierdzić.
Też się nad tym zastanawiałem
Ja kupowałam tam kiedyś taśmy dekoracyjne i poduszki. Było sporo rzeczy za grosze.
polecam, jest
tak, pepco w gdansku jest w tym centrum
Widziałem tam Pepco na parterze, zaraz obok strefy gastronomicznej. Mają całkiem spory wybór akcesoriów do domu i drobnych zabawek.
Tu temat na czasie, ktoś pomoże?
Byłam tam w zeszłym tygodniu, akurat kupowałam dekoracje świąteczne – wszystko jest dostępne w Pepco w Forum Gdańsk.
mogło zamknąć? nie kojarzę ostatnio pusto bylo jakby zamykali
Mapa sklepu w recepcji też pomaga, można ją tam wziąć przy wejściu.
Wydaje mi się, że widziałem kiedyś logo Pepco przy wejściu, ale nie jestem pewien
może jest na piętrze? Nie zaglądałem tam ostatnio
u mnie jest, spokojnie
nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba przenosili ostatnio sklep
Rok temu brałem tam ubrania dziecięce, sklep był całkiem duży i miał fajny dział z ubrankami.
Na stronie centrum jest zaznaczone, że Pepco jest na poziomie 0. Ostatnio byłem i potwierdzam, że sklep działa normalnie.