Słyszałem, że niby lista wykonawców jest już prawie zamknięta, ale nigdzie nie mogę nic znaleźć. Może ktoś ma świeże info kto będzie grał na Woodstocku? Planujemy wyjazd ze znajomymi i chcielibyśmy wiedziec co nas czeka 😅 Fajnie by było mieć jakąś pewność. Dzięki!
Wiecie kto zagra na Woodstocku?
W zeszłym roku Łąki Łan robili furorę o poranku, więc warto ich chyba nie przegapić ponownie.
Ja bym się nastawił na Hey i Coma, u mnie sprawdzony skład ;)
Z elektronicznej sceny ponoć zagra dj Whta Brown, ale to chyba tylko wstępne info, jeszcze niepotwierdzone.
Byłem rok temu i szczerze mówiąc występ Hey to był dla mnie highlight całego festu – totalny ogień!
Ja tam mam nadzieję, że pojawi się coś naprawdę zaskakującego.
Super sprawa jak zawsze, nie mogę się doczekać 😊
Podbijam, sam czekam na ogłoszenia :)
chyba czytałem, że będą też lokalne zespoły z Poznania, ale pewności nie mam
Na oficjalnej stronie WOŚP faktycznie pojawiła się wstępna rozpiska: Guano Apes, Hey, Coma, Męskie Granie Orkiestra i Kilka lokalnych kapel. Podobno główna zagraniczna gwiazda ma być ogłoszona w przyszłym tygodniu.
Też się pytam, bo bez wiadomości planów lipa
Wydaje mi się, że miała być jeszcze jakaś włoska grupa rockowa, ale nie jestem pewny...
Ostatnio przeglądający
5Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz, a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.