Przygotowuję się do egzaminu na uprawnienia budowlane i zastanawiam się, czy ktoś korzystał z jakiegoś programu/aplikacji do nauki. Interesuje mnie coś, co ma sporo pytań testowych i może śledzić postępy. Dobrze by było jakby działało też offline na laptopie i smartfonie. Nie chcę przepłacać, więc szukam czegoś w rozsądnej cenie albo nawet darmowego. Macie jakieś typy albo sprawdzone apki? Będę wdzięczny za opinie i wrażenia. Dzięki! 🙂
Macie jakieś sprawdzone programy do nauki na uprawnienia budowlane?
Wydaje mi się, że jest też coś w stylu edX czy Coursera, ale nie jestem pewien czy są tam materiały stricte budowlane...
Weź apkę E-Inzynier, darmówka, przynajmniej jakiś start :)
Bardzo spoko było z mobilną wersją TeoriaBudowy, wszystko pod ręką.
W zeszłym miesiącu używałem Portalu Budownictwo360, mają wersję testową i fajne wykłady video + testy.
Jeszcze warto sprawdzić program BrickBuilder: ma opcję symulacji rysunkowej i robi próbne egzaminy w warunkach czasowych.
U mnie sprawdził się Program BudMov, dużo pytań i schematy rysunkowe.
Też się przygotowuję do egzaminu, szukam czegoś co ogarnie cały zakres i jest czytelne.
Podbijam temat, bo też mnie to interesuje i nie wiem co wybrać.
Chyba też jest jakaś apka od PWN, ale nie pamiętam nazwy nic więcej.
Znam program UprawBud, ma bazę ponad 2000 pytań i szczegółowe omówienia tematów. Można ustawić tryb egzaminu i robić statystyki postępów. Aplikacja działa offline i ma opcję tworzenia własnych fiszek. Jest płatna, ale ponoć warto, ceny raczej przystępne nawet w subskrypcji miesięcznej.
Dodatkowo sprawdził bym platformę SzkoleniaBud, tam masz moduły z prawa budowlanego, koszt nie jest wygórowany.
Próbowałem kilku programów, ale najlepiej sprawdził się dla mnie BudujExpert. Średnia cena, ale dostałem cały rok dostępu i dużo testów.
Ja rok temu robiłem uprawnienia i korzystałem z BetonTest. Fajna apka, prosta w obsłudze, dużo materiałów. Dzięki temu zdałem za pierwszym razem :)
Mi wystarczyły fiszki w Anki i stare książki, dużo praktyki :)
Kolejna opcja to BudujPro. Mają też wsparcie techniczne, mogą ci pomóc jak coś jest niejasne w pytaniach.