Od jakiegoś czasu mąż dziwnie się zachowuje i zastanawiam się czy mnie nie zdradza. Telefon ma cały czas na cichym, nie chce go ode mnie pożyczyć, a smsów nie pokazuje. Czasem wychodzi z domu i mówi, że idzie na spotkanie ze znajomymi, ale nie mogę niczego potwierdzić. Wiecznie coś kombinuje, ale nie mam dowodów. Jak można sprawdzić, czy rzeczywiście jest coś na rzeczy? Macie jakieś patenty?
Jak sprawdzić, czy mąż mnie zdradza?
Miałam coś podobnego – wzięłam jego telefon na chwilę i znalazłam potwierdzenia w mailach. Ale też to był hardcore emocjonalny 😞
Ja kiedyś odkryłam przez przypadek, że mój ex miał profil na portalu randkowym – wystarczyło wyszukać maila i wyszły mi jego konta
może wystarczy sprawdzić historię lokalizacji w Google Maps? nie wiem czy to legalne
Jeśli masz dostęp do maila, sprawdź folder spam i wysłane. Czasem tam lądują wiadomości, których normalnie nie zobaczysz.
ja bym monitorowala jego fb i insta
chyba można tez poprosić o wyciąg z karty kredytowej na jakieś restauracje?
Trudna sprawa, może warto porozmawiać szczerze zanim bierzesz się za szpiegowanie
Może zacznij od sprawdzenia historii połączeń i SMS-ów – nie na siłę, ale przy okazji wspólnego oglądania zdjęć. Czasem warto zerknąć wyciąg bankowy, różne drobne wpłaty w dziwnych godzinach potrafią dużo powiedzieć.
Słyszałam, że dobrym rozwiązaniem jest zwykłe zalozenie historyjek – np. spotkanie z koleżanką, żeby go sprawdzić
u mnie pomogło po prostu obserwowanie zachowania, nic więcej
Nie ma magicznej metody, ważniejsze jest zaufanie i komunikacja. Jeśli go podejrzewasz, może pora na szczerą rozmowę.
też się nad tym zastanawiam, ciężki temat
wydaje mi się, że jeśli nagle zaczął więcej pracować po godzinach, to coś jest na rzeczy
u mnie się sprawdziło przeglądanie rachunków bankowych
Zatrudniłam kiedyś prywatnego detektywa i wyszło szydło z worka. Kosztowało, ale miałam pewność.
o kurde, temat rzeka
Dobrym pomysłem jest ustawienie sobie wspólnie lokalizacji w telefonie (np. w aplikacji mapy). Przynajmniej wiesz, gdzie jest, a nie opowieści z palca.
Sprawdź też historię przeglądarki – czasem zostają logi z portali randkowych. No i przeglądnij zdjęcia, może są jakieś dowody w galerii.
podbijam temat, może ktoś coś jeszcze dorzuci
Ostatnio przeglądający
7Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz, a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.