Cześć, ostatnio kumpel mówił mi, że podejrzewa swoją żonę o zdradę. Niby nic mu nie mówi, ale widzi jakieś dziwne smsy i niespodziewane wyjazdy :/. Zastanawiam się, w jaki sposób żony zazwyczaj zdradzają – przez neta, w pracy czy może inaczej? Może ktoś spotkał się z czymś takim i podzieli się historią? Chciałbym lepiej zrozumieć, bo sam nie wiem, w co wierzyć.
Jak żony zdradzają swoich mężów?
Też o tym myślałam, może ktoś ma jakieś opowieści
Ciężko generalizować, ale w większości przypadków zdrada zaczyna się od niewinnych rozmów na komunikatorach czy portalach randkowych. Potem dochodzą spotkania "służbowe" w pracy, wspólne wyjazdy służbowe albo sekretnie umawiane weekendowe wypady. Sporo osób używa też aplikacji z szyfrowanym czatem, żeby nikt nie podejrzewał, ale w końcu wejście w bliższą relację zdarza się najczęściej twarzą w twarz. Są też przypadki tzw. e-zdrady – same emocje seksualne bez fizycznego spotkania, ale jednak dla partnera to też jest zdrada. Ogólnie im bliżej małżeństwa, tym bardziej ludzie szukają dreszczyku w sieci.
Miałem taką sytuację, że moja żona zaczęła często jeździć do siostry i w końcu okazało się, że spotykała się z tym facetem z pracy. Na początku pisała z nim zupełnie niewinnie, ale potem przegadali cały wieczór na messengerze i historia się potoczyła dalej. Po tym incydencie zawsze sprawdzałem jej telefon, ale to też niezdrowe.
Wydaje mi się, że najczęściej to te aplikacje randkowe, ale mogę się mylić
u mnie kumpel zauważył, że żona pisze na fejsie z jakimś gościem, potem już była cała reszta