Ktoś orientuje się ile realnie kosztuje zlecenie napisania pracy licencjackiej? Słyszałem różne kwoty i nie wiem czy to faktycznie tyle. Zastanawiam się, czy lepiej ogarnąć to samemu czy zainwestować w kogoś. Może ktoś z Was się tym zajmuje albo korzystał z takich usług i podzieli się informacjami? Będę wdzięczny za jakieś przybliżone ceny czy doświadczenia.
Ile trzeba zapłacić komuś za pracę licencjacką?
Korzystałam z jednej firmy, wyszło 1200 zł za pracę z socjologii. Było sporo poprawek, ale ogólnie ok.
Wydaje mi się, że cena zależy od tematu i terminu oddania, chyba standard to ok 700-900 zł.
U mnie było coś koło 1000 zł i byłem zadowolony.
Ja za pracę licencjacką z zarządzania płaciłem 800 zł. Autor zrobił poprawki w cenie, ale trzeba było uważać na terminy. Z tego co się orientowałem, ceny wahają się od 500 zł (za proste tematy) do nawet 2000 zł za bardziej skomplikowane prace.
Podbijam temat, bo też nie wiem czy brać czy pisać samemu.
Generalnie im trudniejszy temat i krótszy deadline, tym wyższa cena. Najlepiej zebrać 2-3 oferty i porównać.