Gdzie najlepiej rodzić we Wrocławiu?

Przez ManiekMond · 03.07.2026, 16:40 · Lifestyle, sport, turystyka · 5 wyświetleń
Dodaj nowy temat Odpowiedz w tym temacie
Napisano 03.07.2026, 16:40
Zbliża mi się termin porodu i zastanawiam się, gdzie we Wrocławiu warto rodzić. Słyszałam różne opinie o szpitalach przy ul. Borowskiej i Kamieńskiego, ale nie wiem, co jest faktycznie lepsze. Chciałabym mieć przyjazną położną, komfortowe warunki i dostęp do dobrego pediatry. Czy macie jakieś doświadczenia z porodówkami we Wrocławiu? Będę wdzięczna za wszelkie rady, zwłaszcza od mam, które rodziły niedawno 😊
Napisano 13.07.2026, 15:25
Nie jestem pewna, ale chyba słyszałam, że Szpital im. Babińskiego ma dobre podejście do pacjentek. Chyba warto tam zadzwonić i popytać o pakiety porodowe.
Napisano 15.07.2026, 19:35
U mnie było tak, że najpierw myślałam o Borowskiej, ale ostatecznie poszłam do prywatnej kliniki przy Hallera. Trochę drożej wyszło, ale położne były super, endorfinowa atmosfera i blisko parking, co przy bagażu porodowym mega ważne.
Dodaj nowy temat Odpowiedz w tym temacie