Gdzie można wziąć pożyczkę mając komornika?

Przez STAH1968 · 05.07.2026, 11:00 · Biznes, finanse i prawo · 4 wyświetleń
Dodaj nowy temat Odpowiedz w tym temacie
Napisano 05.07.2026, 11:00
Szukam jakiejś pożyczki, ale mam na koncie zadłużenie i już wraca do mnie komornik. Banki od razu odmawiają, a kasa pilnie potrzebna na spłatę bieżących rachunków. Ktoś miał podobną sytuację? Gdzie w ogóle szansę na kredyt przy komorniku? Może jakieś prywatne firmy albo skoki? Dzięki za wszelką pomoc 🙂
Napisano 06.07.2026, 13:50
Miałem komornika i wziąłem pożyczkę w firmie FinBooster. Dużo papierkowej roboty, ale dali 3000 zł na 6 mies. Spłata w ratach co miesiąc, trzeba pilnować terminów bo inaczej robią doliczki.
Napisano 07.07.2026, 13:20
Generalnie banki raczej nie będą zainteresowane, ale są firmy pożyczkowe, które dają tzw. chwilówki przy komorniku. Trzeba jednak liczyć się z wyższym oprocentowaniem i dodatkowymi opłatami. Zanim podpiszesz umowę, sprawdź RRSO i warunki spłaty. Często wymagają też poręczyciela albo zastawu ruchomości.
Napisano 16.07.2026, 07:20
U mnie się sprawdził Provident, chociaż oprocentowanie dość spore ale dali kasę w tydzień.
Napisano 18.07.2026, 19:55
Wydaje mi się że jakiś SKOK może pomóc, ale nie jestem pewny czy przy komorniku im nie odrzucą wniosku.
Dodaj nowy temat Odpowiedz w tym temacie