ostatnio wpadlem na link do minutka.co.uk i sie zastanawiam co tam w ogole jest wyglada troche dziwnie niby jakas strona z drobnymi ogloszeniami? ale nie jestem pewien dlaczego tyle ludzi o niej pisze ma ktoś jakieś doświadczenia? z gory thx :)
Minutka.co.uk – co to za strona i czy warto tam zaglądać?
Warto uważać na oszustów – lepiej spotykać się w publicznym miejscu i płacić gotówką. Jeśli chcesz coś kupić, sprawdź też opinie sprzedawcy i zdjęcia towaru, często ludzie wrzucają własne fotki.
Wydaje mi się, że kiedyś czytałem, że to jakaś społeczność wymiany drobnych rzeczy, ale nie dam głowy
U mnie działa okej, szybko znalazłem kupca na stare meble.
Ja sprzedawałem tam rower – poszło w parę dni. Kontaktowałem się tylko przez wiadomości i potem odbiór osobisty, żadnych problemów.
Nie korzystałem bezpośrednio, ale kilka osób w moim mieście chwaliło tę stronę.
Minutka.co.uk to serwis z ogłoszeniami lokalnymi, głównie używane do sprzedaży rzeczy z ręki do ręki. Można wystawić np. meble, elektronikę czy drobne usługi. Sprawdź sekcję kategorii, jest tam mapka z lokalizacją sprzedawców, pomaga ogarnąć, czy ktoś mieszka niedaleko.
Też się nad tym zastanawiam, temat ciekawy
Nie wiem czy dobrze kojarzę ale ktoś pisał, że serwis czasem laguje przy dużym ruchu